Werkgever registratie

Ons wervings, en uitzendbureau is sinds 2016 actief in Nederland. In het begin was Tech-Plus B.V. alleen in Amsterdam actief. Echter naarmate de marktvraag groeide en toenam, zijn wij ons ook gaan uitbreiden naar Rotterdam, IJjselstein, Schiedam, Tillburg, Almere, Nieuw Vennep en Polen. We zijn voornamelijk actief in de technische industriesectoren. Hierbij moet u onder andere denken aan : elektricien, loodgieter, monteur, monteur, lasser, operator enz. Maar uiteraard niet beperkt tot.

Elke klant wordt bij ons individueel benaderd. Wij houden rekening met behoeften, eisen en wensen. Door goed en helder contact en een flexibele omgang met onze opdrachtgevers bieden wij voor alle partijen een gemakkelijke en prettige werkomgeving met als resultaat effectief en kwalitatief werk.

Door regelmatig contact met opdrachtgever en medewerker bewaken wij altijd de kwaliteit van de samenwerking en de wensen van beide partijen. We zijn flexibel en staan ‚Äč‚Äčopen voor alle suggesties.

Onze consultants zijn gekwalificeerd en hebben een jarenlange ervaring, wat zich weer vertaalt in klanttevredenheid en resultaat. Wij beschikken over een ruime kennis over onze kandidaten. Ze zijn op de hoogte van hun werkverleden, kwalificaties, vaardigheden, arbeidservaring, beschikbaarheid, ambities en prioriteiten. Zo selecteren we de juiste medewerkers voor de klus en wint u als opdrachtgever tijd en bespaart u geld.

We nemen het juiste personeel in dienst en leiden het op om aan de behoeften van de klant te voldoen. Wij voorzien onze medewerkers van huisvesting en vervoer van en naar het werk. Medewerkers krijgen een contract in Nederlands en Poolse taal, conform de CAO. En weeklonen en de opdrachtgever ontvangt een wekelijkse factuur. Indien nodig helpen wij medewerkers bij het invullen van de documenten die nodig zijn om in Nederland aan de slag te gaan (BSN,verzekering, bnk-rekening etc.)

Alle formaliteiten worden door ons geregeld. We worden gekenmerkt door goede communicatie, tijd, stiptheid, flexibiliteit en prijs.