Werkgever registratie

Contact gegevens

Wij zijn actief in Nederland sinds begin 2016. Vanaf 2019 hebben wij op vraag van de markt ons werkterrein van Amsterdam uitgebreid naar Rotterdam, Ijjselstein, Schiedam, Tillburg, Almere en Nieuw Vennep.  Onze voornaamste sector is de technische sector. Hierbij gaat het onder andere om elektricien, loodgieter, monteur, installateur, timmerman, lasser enz.

En de productie-industrie zoals vorkheftruckbestuurder, productiemedewerkers, verpakkingsmedewerkers, voorbereiding van constructies voor het schilderen en meer.

Elke klant en elk project wordt door ons afzonderlijk en individueel behandeld. Wij houden rekening met de eisen en wensen van de klant. Door een persoonlijke flexibele aanpak zorgen wij voor een aangename werkomgeving die voor beiden partijen resulteert in productief werk.

Wij houden regelmatig contact met de klant, zodat wij ten alle tijden goed op de hoogte zijn van de gang van zaken zodat wij kunnen bijsturen indien nodig. Maar ook kunnen inspringen op wijzigende behoeftes.

Wij staan ten alle tijden open voor suggesties. Onze consultants zijn gekwalificeerd en beschikken over een jarenlange ervaring die zich vertaald in klanttevredenheid.

 

Wij bouwen een uitgebreide database op van onze kandidaten en houden daarbij secuur bij de kwalificaties, vaardigheden en ervaring. Maar ook de ambities en prioriteiten van onze medewerkers speelt bij ons een belangrijke rol.

Op deze manier kunnen wij altijd de juiste medewerker voor uw project kiezen en bespaart u zorgen en tijd.

Wij bieden onze medewerkers accommodatie aan in goede omstandigheden en verzorgen zelf ook het vervoer naar het werk. Onze medewerkers ontvangen een overeenkomst in zowel de Nederlandse als Poolse taal. Geheel conform de Nederlandse CAO. Eveneens de salarissen, welk wekelijks uitbetaald worden waar de klant een wekelijkse factuur van ontvangt.

Indien dat nodig is assisteren wij onze medewerkers bij het invullen van de benodigde documenten om in Nederland te werken (burger servicenummer, verzekering, bankrekening, etc.)

Kortom, alle benodigde formaliteiten worden door ons afgehandeld. Tech-Plus B.V. beschikt over alle benodigde certificaten zoals VCA en NEN certicaten.

Communicatie, flexibiliteit, prijs en stiptheid staan bij ons hoog in het vaandel.