Over Tech-Plus B.V. Uitzendbureau

Wij zijn een wervings en uitzendbureau. Wij hebben werknemers in dienst in de technische sector en productiesector.

Onze vestigingslocatie is Almere Poort. Als je op zoek bent naar werk, of hulp nodig hebt bij het vinden van werk ben je van harte welkom. Ook als je de Nederlandse taal niet machtig bent. Wordt lid van een team gekwalificeerde medewerkers. Wij zullen ons inzetten om een passende baan voor jou te vinden.

Wie bieden uitstekende voorwaarden volledig in overeenstemming met de CAO. Gratis accomodatie in zeer goede omstandigheden. En je kan er altijd op vertrouwen dat je salaris op tijd betaald wordt. Ook in het geval van een plotseling beëindiging van het contract.

Ons streven is een prettige werksfeer, en het bieden van werknemersvriendelijke arbeidsvoorwaarden voor onze werknemers. Onze medewerkers zijn daarom tevreden en komen graag naar hun werk.

Elke medewerker wordt door ons ook afzonderlijk benaderd en individueel behandeld. Hierdoor hebben wij het vertrouwen van de medewerkers.

Wij dragen zorg voor de op tijd betaling van de lonen, zelfs in geval van een plotselinge beëindiging van het contract.

Wij assisteren bij alle benodigde formaliteiten om te werken in Nederland. Onder andere aanvraag burgerservicenummer (BSN), aanvragen verzekering, eventueel bankrekeningnummer enzovoort.

Gedurende onze wervingsgesprekken maken wij op basis van onze kennis en ervaring een profiel op van de medewerker. Hierdoor kunnen wij een goed beeld schetsen van de functie capaciteiten en de wensen en ambities van de werknemer.

Hierbij worden wij bovenal gedreven door de passie om anderen te kunnen helpen en versterken.

Ons totale arbeidsproces is opgebouwd om duidelijkheid en eenvoud te bieden. Onze arbeidscontracten zijn tweetalig opgebouwd. In het Nederlands en in het Pools. Wij zijn dan ook voortdurend aan het uitbreiden en de horizon aan het verkenen. En wij zoeken dan ook continu nieuwe manieren om onze dienstverlening te verbeteren.

Zowel voor de medewerkers als voor opdrachtgevers.