Over Tech-Plus B.V. Uitzendbureau

 

 

Ons werk en werk biedt ons team een vriendelijke werkomgeving. Op deze manier zijn onze medewerkers tevreden en komen ze aan het werk. We benaderen ook het management en geven door aan elke medewerker. U geeft ons het vertrouwen van onze medewerkers.

 

 

 

 

Bel vandaag nog!

+31616854009

+31618574008

Almere Veluwezoom 5 

1327 AA 

Wij zorgen voor een tijdige uitvoering van de beloning, ook in het geval van aanvulling op de beloning waar wij mee te maken hebben. Wij helpen bij alle formaliteiten die in Nederland worden geregeld. Om te beginnen met het aanvragen van een BSN-nummer, vraagt u om te beginnen, dus ga verder met het instellen van een bankrekening en een nieuwe.


Tijdens wervingsgesprekken werken we met het profiel van de medewerker op basis van kennis en ervaring. Dit geeft ons een goed beeld van de mogelijkheden van werken en de wensen en ambities van de medewerker.

We laten ons vooral leiden door het helpen en versterken van anderen. Ons gehele werkproces is gericht op het waarborgen van veiligheid en eenvoud. Onze arbeidsovereenkomsten zijn tweetalig. Spreek Nederlands en Pools. Daarom stoppen we met het uitbreiden en ontdekken van de horizon. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze diensten op nieuwe manieren te verbeteren. Zowel voor medewerkers als voor klanten.